Naxos Hotel Galini Greek Version English Version German Version Dutch Version Danish Version Book online
Naxos Hotel Galini Naxos Hotel Galini in Saint George Beach, Naxos Town (Hora) Naxos Image Gallery

Naxos Island Saint George Beach in Hora Naxos Town Map, Saint George Beach

N
axos er den störste og grönneste ö blandt de Cykladiske öer. Naxos er kendt for at väre båd-hoppernes paradis. Det er en populär gräsk ö, med höje bjerg og dybe dale. Naxos har utrolig fine sandstrande. Naxos passer for börnefamilier, unge mennesker, voksne, pensionisterůmed andre ord: en ö for alle.

Som på de andre cykladiske öer blev civilisationen udviklet så tidligt som 3000 f. Kr.

Öen nåede sin storhedstid under Lygdamis, som styrede 6000 f. Kr. Det var da det arkaiske tempel til äre for Apollo blev påbegyndt, lignende templer blev bygget samtidigt i Athen og på Samos.

Naxos by (Chora) er en hyggelig og meget typisk gräsk by. Havnegaden er den store gade og fra den sträkker der sig mange mindre gader.

Der findes mange fine landsbyer på öen, som alle har sin egen historie at fortälle. Landsbyer sojm ligger mellem höje bjerge, mellem oliven-og citronlunde, langs med fantastiske strande o.s.v. Der findes også mange historiske steder at besöge, så som museer, arkeologiske steder, monument, borge, kirker m.m.naxos hotel naxos hotel naxos hotel naxos hotel naxos hotel naxos hotel naxos hotel naxos hotel

Saint George Beach in Chora St George ligger i Naxos by, kun 300 meter fra bykernen, og det er en udmärket badeby.

St. George stranden (Agios Giorgios) stranden er en af de mest populäre strande på Naxos. Den er 1 km. lang, med hvid finkornet sand. Strandfasciliteter og underholdning så som solparasoller, restauranter, snack-barer og vandsport findes på plads.

Omgivelserne er afkoplende og der findes ikke meget som kan slå en drink på stranden under solnedgangen, da föles det som om man er på ferie.
 

Previous
left arrow key
Next
right arrow key
Close Move